Koiralla pettämätön rytmitaju – hulvaton tanssivideo todistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet eläimet tuntevat musiikin rytmin ja nauttivat musiikin kuuntelemisesta. Basson värinä ja korkeiden naisäänien laulanta saa monet koirat sekä liikkumaan, ulvomaan että vinkumaan musiikin tahdissa. Eräs koira tanssii omistajalleen musiikin tahdissa kuitenkin poikkeuksellisen taidokkaasti.

YouTube-videolla nähdään, miten koira tanssii musiikin rytmissä. Koira näyttää todella onnelliselta katsoessaan sohvalla olevaa omistajaansa samalla, kun koiran jalat tassuttelevat hervottomasti musiikin rytmiin. Koira tekee myös päällään hienoja tanssiliikkeitä, jotka näyttäisivät menevän tahdilleen.

Videon taustalle on laitettu menevää musiikkia, jonka tahdissa koira näyttää parhaat liikkeensä. Good Vibrations -niminen kappale sopii videoon kuin nenä päähän, sillä tämä koira näyttäisikin saavan kappaleesta parhaimmat värinät hetkeen.