Pikkujoulujen varjopuoli – työkaverit pettävät keskenään

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Joulu on perhejuhla parhaimmillaan. Osa aikuisista purkaa paineitaan pikkujouluissa työkaverinsa kanssa peuhaten. Yleensä kumppaniaan pettävät ihmiset karkaavat vieraaseen petiin herkemmin myös joulun alla tapahtuvassa juhlinnassa.

Pettäjäsivusto Victoria Milanin toteuttaman käyttäjäkyselyn mukaan peräti 90 prosenttia ihmisistä haaveilee salaisesti seksistä työkaverinsa kanssa. Sen sijaan 70 prosenttia ihastuneista uskaltaa kertoa asiasta vasta pikkujoulujen nostattamassa hiprakassa. Heistä 62 prosenttia päätyy aktiin pikkujoulutunnelmissa.

Vaikka vain murto-osa pikkujoulua viettävistä päätyy toteuttamaan seksuaalisia fantasioitaan, lisäävät joulustressistä irti pääseminen ja alkoholin nauttiminen todennäköisyyttä. Kolmasosa kaikista pettäjistä harrastaa seksiä työkaverinsa kanssa, olipa juhlan aihetta tai ei, Victoria Milanin perustaja Sigurd Vedal kertoo.