Postipaketit kuistilta varkaiden matkaan – kosto oli suloinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Las Vegasissa asuva Eric Burdo oli ihmetellyt sitä, että hänen tilaamansa paketit eivät löytäneet koskaan perille saakka. Burdo sai huomata, että postimiehen tuomat paketit katosivat kuistilta varkaiden noutaessa ne aina suoraan miehen talon oven edestä.

Burdo halusi kostaa varkaille ja tehdä heille pienen haisevan kepposen, joka voisi saada heidät miettimään seuraavalla kerralla, kun he ovat aikeissa ottaa miehelle tulleet paketit kantoon. Mies täytti yhden laatikon koiransa ulosteella.

Paketti kelpasi varkaille mainiosti, kuten mies oli ajatellutkin, mutta varkaat saivat varmasti yllättyä avatessaan laatikon.

Burdo kuvasi tapahtuneen talon seinälle asentamansa valvontakameran avulla. Hän koki iloa siitä, että sai kostettua varkaille. Mies ei kuitenkaan halunnut soittaa poliiseja paikalle, koska hän ei halunnut kertoa poliiseille, että hänen kuistiltaan varastettiin laatikollinen koiran ulostetta.