Upeimmat tähdenlennot kuvina – näitä ihailtiin myös Suomessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime yönä satojen tähdenlentojen huikea esitys täytti taivaan. Geminidien meteoriparvi oli aktiivisimmillaan, minkä vuoksi tähdenlennoista saatiin nauttia ympäri maailmaa. Ihmiset onnistuivat saamaan muutamia tähdenlentoja myös kuviin, joita moni on julkaissut tänään Instagramissa.

Moni on onnistunut saamaan viime yön aikana tähdenlentoja valokuviin. Näyttävimmät valokuvat on tehty kuvaamalla samaa kohtaa muutaman tunnin ajan ja laittamalla ne ruudut päällekkäin, joissa tähdenlentoja näkyy. Myös timelapse-videot ovat onnistuneet ikuistamaan useampia tähdenlentoja.

Tähdenlentoja esiintyy runsaasti aina keskiviikkoon asti, joten eilisen jäädessä välistä ei kannata vielä harmistua vaan katsella taivaalle jälleen pimeän tullen. Selkeällä säällä tähdenlentoja voi nähdä edelleen taivaan hämärtymisestä aina aamuun saakka.

#volcan #volcandecolima #shootingstar #lluviadeestrellas #night #nikon #estrellas #ig_mexico #ig_dynamic #mexico_maravilloso #satelites

Kuva, jonka Volcano Rivera Colima (@volcanoriveracolima) julkaisi

Geminid Meteor Shower time lapse (plus planes) "You Are The Ocean" Phantogram

Video, jonka @probablypregnant julkaisi