Eagles Of Death Metal palaa Eurooppaan – Pariisin tragedia ei lannistanut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Iloista rokkia soittava Eagles Of Death Metal keskeytti Euroopan kiertueensa pariisin terrori-iskujen vuoksi kuukausi sitten. Massamurhassa kuoli 89 yhtyeen fania. Nyt bändi on päättänyt tehdä näyttävän paluun esiintymislavoille.

Amerikkalainen yhtye järjestää kaikille terrori-iskusta selviytyneille kuuntelijoille uuden mahdollisuuden päästä kuulemaan lempiyhtyeensä musiikkia. Eagles Of Death Metal pitää kaikille Bataclanin keikalla olleille faneille ilmaiskonsertin Pariisin Olympia Theatressa helmikuun 16. päivä ensi vuonna. Fanit voivat lunastaa uuden lippunsa tammikuun aikana alkuperäistä konserttilippua vastaan.

Samalla yhtye keikkailee kiertueensa loppuun, ja soittaa muun muassa Tukholmassa, Oslossa, Budapestissä ja Kööpenhaminassa, Femail First uutisoi. Suomeen bändi ei tule tällä kertaa. Eagles Of Death Metal piipahti hiljattain Pariisissa esiintymällä U2-yhtyeen konsertissa.