Katsoja kompastui Talent-ohjelman studiossa – haastoi yhtiön oikeuteen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Talenttiohjelman kuvauksiin osallistunut naiskatsoja on haastanut tuotantoyhtiön oikeuteen loukkaantumisestaan studion tiloissa. Nainen oli kompastunut maassa oleviin johtoihin ja hän oli loukannut itsensä.

Yhdysvaltalaisnainen vaatii America’s Got Talent -tuotantoyhtiöltä 5 miljoonaa dollaria korvauksia. Nainen pitää tuotantoyhtiötä ja sen omistajaa Simon Cowellia vastuussa hänen kokemastaan kärsimyksestä.

TMZ-viihdesivuston mukaan nainen väitti haasteessaan, että studiossa oli ohjelman kuvaushetkellä vaarallisen paljon ihmisiä. Naiskatsoja kertoi, että studio oli täynnä katsojia ja rappusissa ja käytävillä liikkuminen vaarallista tungoksessa. Vaikka nainen oli yrittänyt liikkua varovaisesti, ei hän ollut nähnyt maassa olevia johtoja ja hän oli kompastunut niihin.