Lamar Odomin tila yhä kriittinen – unohtaa jopa nimensä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

NBA-tähti Lamar Odom löydettiin aiemmin tänä syksynä tajuttomana Las Vegasissa sijaitsevan bordellin huoneesta. Mies oli ottanut huumeiden yliannostuksen rankan bileputken päätteeksi. Hänet siirrettiin sairaalahoidosta vieroitusklinikalle kuukausi sitten.

Nyt julkisuuteen on paljastastunut, että miehen terveydentilaa on kaunisteltu. Entinen koripallotähti pystyy tuskin puhumaan tai kävelemään, eikä hän aina muista omaa nimeään. Miehen muistin kerrotaan muutenkin takkuilevan. Khloe Kardashianin ex-miehen terveys on ollut muuttumaton ainakin kuukauden ajan ilman merkittäviä edistysaskeleita.

Entertainment Tonight kertoo, että Kardashianien perhe vierailee säännöllisesti Lamar Odomin luona ja he tukevat miehen parantumisprosessia parhaansa mukaan. Khloe Kardashian on pannut eroprosessin jäihin onnettomuuden takia. 36-vuotiaan miehen on kuitenkin ennustettu tervehtyvän 1,5 vuodessa entiselleen, Yahoo uutisoi.