Miley Cyrus esitti puolialastomana taikasientä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Miley Cyrus lopettaa Dead Petz -kiertueensa lauantaina Los Angelesiin. Hänen tiedetään pukeutuneen lavalla mitä omituisimpiin esiintymisasuihin, kuten yksisarviseksi ja auringoksi. Hiljattain hän aiheutti pahennusta esiintyessään tekorinnoissa ja strap-on -dildossa.

Nyt Miley Cyrus jatkaa imagonsa muokkaamista yhä sekopäisempään suuntaan – vai pitäisikö kohteliaasti sanoa avantgardistisempaan suuntaan? Avoimesti huumemyönteinen nainen esittää Paper-lehden kuvauksissa psykedeelistä sientä. Hän ei kertomansa mukaan ole koskaan kokeillut psykedeelisiä aineita, mutta hänellä ei ole mitään niitä vastaankaan.

Hän on kietonut alastoman vartalonsa vaaleanpunaiseen pyyhkeeseen, pannut päähän pinkeillä paljeteilla koristellun suihkumyssyn ja maalannut käsivartensa vaaleanpunaiseksi. Hänellä on kädessään pitsapala ja vieressä sienipatsas.

– Pienet hahmot kuvan oikeassa alalaidassa ovat kutistuneita heijastuksia sielustani, Cyrus tiivistää

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat