Pikkutyttö säästi vuoden viikkorahansa – osti sairaille lapsille joululahjoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Portsmouthissa asuva englantilainen Maisie Hymers oli ollut sairaalassa murrettuaan kätensä. Hän oli sairaalassa ollessaan ajatellut, että siellä pidemmän aikaa viettävät lapset eivät tulisi saamaan joululahjoja, minkä vuoksi Hymers päätti hankkia niitä sairaalaan itse.

Kahdeksanvuotias Hymers oli säästänyt kaikki viikkorahansa vuoden ajan. Hän oli saanut kasaan yhteensä 550 euroa, jotka hän päätti käyttää kokonaisuudessaan lahjojen ostamiseen. Tyttö osti lapsille muun muassa lautapelejä, värityskyniä ja pehmolelunalleja.

Tytön äiti Lucy Conway kertoo Daily Mail -lehden mukaan, että hän ei voisi olla tyttärestään ylpeämpi. Hymers osoitti uskomatonta anteliaisuutta tällä tempauksella ja teki monet sairaalassa olevat lapset todella onnellisiksi.