Revontuliin ilmestyi karmaiseva kuvio – silminnäkijä ehti ikuistaa valokuvaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Luontokuvaaja ja meteorologi Graeme Whipps on onnistunut ikuistamaan revontulikuviinsa erikoisen kuvion. Skotlannin yötaivaalla loistaneet revontulet olivat nimittäin muodostaneet taivaalle kasvot. Whipps on julkaissut kuvan sosiaalisessa mediassa.

Kuvan nähneet ovat todenneet, että revontulikasvot ovat kuin Ihmemaa Oz -elokuvasta tunnetun lännen pahan noidan kasvot. Inveruriessa otettu kuva on lähtenyt leviämään netissä.

Yhä useampi ihmisistä ovat kertoneet, että taivaalla näkyi heidän mielestään noita. Kuvaajan mukaan kuvio näkyi taivaalla vain lyhyen hetken. Whipps oli onnistunut ottamaan kuvan juuri oikealla hetkellä. Daily Mail -lehden mukaan muutamia sekunteja myöhemmin kasvot olivat kadonneet.