Darth Stubb -parodiatili naurattaa Twitterissä

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa kulunut vuosi on ollut parhaimmillaan kuin poliittista satiiria, joskin sillä erotuksella, että se ei ole ollut satiiria. Hauskoja nettimeemejä poliitikkojen toilailut ovat kuitenkin saaneet aikaan valtavasti. Eräs hauskimmista on nyt noussut some-suosioon ajankohtaisuudensa ansiosta.

Tällä viikolla Suomessakin sai ensi-iltansa uusi Star Wars -elokuva, jonka tuoreen elokuva-arvostelun voit lukea tästä. Twitterissä elokuvan teema valjastettiin eilen ministeri Alexander Stubbin parodioimiseen Star Wars -elokuvan pahista mukailevalla nimimerkillä Darth Stubb.

– Father. Sith. Finance Minister of Finland. Chairman of Galaktinen Imperiumi. Eternal optimist. Sub 10h Ironman, Darth Stubbin esittelyssä kerrotaan.

Profiilin viesteissä tehdään parodiaversioita Alexander Stubbin aidoista Twitter-päivityksistä ja lausunnoista.

– 90 prosenttia Kuolontähden lämmönpoistokuilua koskevista viranomaislausunnoista myönteisiä, päivityksessä todettiin eilen.

– Imperiumi on rohkeutta laittaa itsensä likoon. Joka ainoa päivä. Uskallusta yrittää, uskallusta erehtyä, uskallusta myöntää virheet ja oppia, tuoreimmassa päivityksessä todetaan.