Star Wars -fanit kateellisia: Isä loihti lapsen eväsrasiaan silkkaa taidetta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanfranciscolainen Beau Coffron on perustanut nettiin blogin nimeltä Lunchbox Dad ja hän esittelee sivustollaan lapsilleen tehtailemiaan eväsrasioita. Hän ei kuitenkaan ole askarrellut lounasrasian ulkokuoria, vaan sisällön.

Nyt lounasrasioihin eväitä taiteileva isä on innostunut uudesta Star Wars -elokuvasta niin paljon, että hän on loihtinut teeman mukaisia annoksia. Isän mukaan hänen lapsensa eivät malta odottaa uuden elokuvan saapumista valkokankaalle, joten hän on päättänyt hemmotella jälkikasvuaan Tähtien sota -teeman eväillä. Mies aikoo tehdä Star Wars -lounaita lisää elokuvan ilmestymisen jälkeen.

Yhdysvalloissa lapset ottavat yleensä omat eväät päiväkotiin ja kouluun, mikäli vanhemmat tahtovat lastensa syövän terveellisemmin tai edullisemmin. Terveelliset herkut ovat muuttuneet isän käsittelyssä mitä upeimmiksi taideteoksiksi. Hän on ilahduttanut tyttärensä ja poikansa ruokataukoja mitä mielikuvituksellisimmilla annoksilla.