Kim Kardashian on pudottanut kolmasosan raskauskiloista 1,5 viikossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian lihoi toisen lapsen raskauden aikana huomattavasti enemmän kuin ensimmäistä lasta odottaessaan. Tällä kertaa hänelle kertyi raskauskiloja 27, joista hän on pudottanut jo liki kolmasosan. Kim sai murskakritiikkiä raskauden aikana kertyneen painon takia jo Northia odottaessaan.

Esikoisen syntymän jälkeen Kim keskittyi ainoastaan kilojen karsimiseen. Tällä kertaa nainen on ottanut opikseen ja hän on pyrkinyt laihduttamaan terveellisemmin. Saint-poika syntyi 1,5 viikkoa sitten ja Kim on laihduttanut kahdeksan kiloa sen jälkeen.

Kimin tiedetään pudottaneen painoaan luonnollisesti imetyksen ja terveellisen ruokavalion avulla. Caitlyn Jenner kehui myös julkisesti Kimin näyttävän ja voivan huomattavasti paremmin kuin edellisellä kerralla. E!-julkaisun mukaan Kim haluaa pudottaa painoaan takaisin aikaan, kun hän meni naimisiin. Tällöin hän painoi 56 kiloa.