Miesten huulipunasta jättihitti – myytiin heti loppuun

Lifestyle · Annika Kela

Muotisuunnittelija Tom Ford on lanseerannut markkinoille miehille suunnatun huulipunavalikoiman. Ford on nimennyt 50 eri sävyistä huulipunaa tunnettujen näyttelijöiden, muusikoiden ja poptähtien mukaan. Sävy numero 60 on saanut nimen Drake.

Daily Mail -lehden mukaan räppärin mukaan nimetyt huulipunat myytiin loppuun muutamissa minuuteissa. Huolimatta siitä, että väri oli joidenkin mielestä naisellisen purppura. Drake julkaisi Instagramissa kuvan Tom Fordin miesten huulipunasta ja vitsaili, että hänen äitinsä oli ostanut kaikki Drake-huulipunat.

Vaikka tuotteet loppuivat virallisesta verkkokaupasta, ilmestyi niitä myöhemmin myyntiin eBay-verkkokaupassa. Huulipunia hamstranneet olivat laittaneet tuotteet uudelleen myyntiin korotetulla hinnalla. Noin 35 dollarin arvoisia Drake-huulipunia kaupiteltiin eBayssa 80-200 dollarin hintaan.

My mom bought all of them. Hey Ma.

Kuva, jonka champagnepapi (@champagnepapi) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat