Miljoonien teinityttöjen unelma – One Direction ilmestyi autoon matkaseuraksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja ja televisioisäntä James Corden on julkaissut The Late Late Show -keskusteluohjelmassaan Carpool Karaoke -nimisen osion, josta on nopeasti muodostunut katsojien keskuudessa todella suosittu.

Carpool Karaoken ideana on se, että James Corden nappaa auton kyytiinsä laulajan, jonka kanssa hän kuuntelee artistin musiikkia ja laulaa kappaleiden mukana. Cordenin kyydissä on nähty muun muassa Mariah Carey ja Justin Bieber, mutta tällä kerralla vuoronsa sai kokonainen One Direction -poikabändi.

Corden nappaa autoonsa koko nelihenkisen One Direction -yhtyeen. Niall Horan valtaa etupenkin ja Louis Tomlinson, Harry Styles ja Liam Payne hyppäävät takapenkille. Miehet keskustelevat mukavia ja laulavat kovaäänisesti One Directionin kappaleita taustanauhan päälle. Tähän autokyytiin moni teinityttö haluaisi varmasti päästä.