Pikkutyttö luuli papparaista Joulupukiksi – videosta ihastuttava nettihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset oppivat tietämään jo hyvin pienestä pitäen, miltä joulupukki näyttää. Joulupukki on pitkä vanha mies, jolla on harmaat hiukset, valkoinen pitkä parta, ystävällinen hymy ja punaiset vaatteet yllään. On siis täysin normaalia, että nämä tuntomerkit täyttävä mies näytti pikkutytön silmiin joulupukilta.

YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, kun pikkutyttö luuli kaupassa ostoksilla ollutta miestä joulupukiksi. Tyttö häkeltyy ja nolostuu miehen näkemisestä, mutta päättää kuitenkin rohkeasti lähestyä häntä.

Tytön isä Robert Riley on kuvannut videolle tilanteen, kun tyttö on mennyt juttelemaan miehelle. Mies ymmärtää heti mistä on kyse ja alkaa leikkimään juonessa mukana. Mies polvistuu lapsen tasolle lattialle ja juttelee tytön kanssa mukavia niin kuin lapsia rakastava joulupukkikin tekisi.

A little girl, Sophie Jo Riley, thought a Walmart shopper in Hurricane, WV was Santa Claus. Watch the video and you'll see why. Thanks to Robert Beaver for sending it to us. "Santa" is his uncle, Roger Larck. And thanks to Sophie Jo's dad, Robert Riley for allowing us to share this beautiful moment with you. Here's a link to our story as well: http://www.wsaz.com/news/headlines/Viral-Video-Little-girl-sees-Santa-at-the-grocery-story-362911811.html

Julkaissut WSAZ NewsChannel 3 17. joulukuuta 2015

Katso video tästä.