Rikollispariskunta typeryyden huippu – piti itse kirjaa rikoksistaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

San Diegon viranomaiset ovat ottaneet kiinni rikollisen pariskunnan, jonka hallusta löydettiin laittomien aineiden lisäksi kriminaalin muistilista. Tehtävälistalla luki muun muassa: ”Näpistä.” Listalta oli kuitenkin unohtunut toistaiseksi viimeiseksi jäänyt: ”Joudu pidätetyksi”.

Poliisit olivat pidättäneet verkkokaupan lähetysautoa seuranneen pariskunnan. Amazon-verkkokaupan jakeluauton kuljettaja oli huomannut, että rikolliset kävivät varastamassa lähetyksiä ihmisten pihoilta hänen käyntinsä jälkeen. 19-vuotias Kristina Green ja 38-vuotias Gary Withers olivat anastaneet yhteensä viisi pakettia.

Pidätyksen yhteydessä löytyneen rötöslistan lisäksi poliisit löysivät pariskunnan autosta lääkkeitä, metamfetamiinia, heroiinia, aseen ja 13 ihmiseltä varastettua postia. Kaksikko joutuu tästä eteenpäin tekemään tehtävälistoja kaltereiden takana, ja listan viimeinen kohta: ”Anna äidille suukko”, jää toteutumatta, The San Diego Union Tribute uutisoi.