Ruotsalaistyttö löysi kaksoisolentonsa verkosta – uskomaton yhdennäköisyys!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu ajoittain viestejä verkon kautta löytyneistä kaksoisolennoista, sillä erityisesti sosiaalinen media on tehnyt samannäköisten ihmisten löytymisestä aikaisempaa helpompaa. Nyt ruotsalainen teinityttö Sara Nordström on löytänyt kaksoisolentonsa Irlannin Dublinista.

Ruotsin Örebrossa asuva 17-vuotias Nordstorm kokeili verkosta löytyvää TwinStrangers.com -sovellusta, joka etsii ympäri maailmaa samannäköisiä ihmisiä. Hän ei ollut uskoa silmiään nähdessään irlantilaisen 21-vuotiaan Shannon Lonerganin valokuvan. Yhdennäköisyys oli niin voimakas, että Sara päätti lähteä tapaamaan Shannonia henkilökohtaisesti.

– Tapaaminen tuntui ensin surrealistiselta. Aivan kuin olisin nähnyt vanhemman itseni. Pelottavinta oli nähdä miten uskomattoman samanlaiset huulemme, nenämme, suumme ja silmämme ovat. Se oli pelottavaa, mutta hyvällä tavalla, Sara Nordström kertoi Splash Newsille.

– Kun vietimme aikaa yhdessä huomasimme, että myös liikkeemme ja ilmeemme olivat hyvin samanlaisia. Isäni ei uskonut silmiään nähdessään meidät ensikerran yhdessä. Hänen ilmeensä olivat hulvattomat, Shannon kertoi.

Splash
Splash
Splash
Splash