Valokuvat ihmetyttävät – Vladimir Putin on kuolematon?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Virallisten tietojen mukaan Venäjän presidentti Vladimir Putin on syntynyt vuonna 1952 Leningradissa työläisperheen kolmanneksi pojaksi. Julkisuuteen on nyt noussut vielä vanhempia kuvia, joissa epäillään olevan Vladimir Putinin kaksoisolento – tai jopa mies itse.

Salaliittoteoreetikot ovat innostuneet leimaamaan venäläisen mahtimiehen kuolemattomaksi. Osa jopa väittää, että Vladimir Putin olisi oikeasti legendojen pahamaineinen dracula. Toisessa valokuvassa on sotilas vuodelta 1920, ja toisessa venäläinen lentäjä vuodelta 1963.

Kaksoisolentoihin liittyy uskomuksia, joiden mukaan jokaisella ihmisellä on jossain päin maailmankaikkeutta identtinen tai samannäköinen kopio. Joissakin kulttuureissa uskotaan, että kaksoisolento voi olla eri ajassa elävä henkilö.

View post on imgur.com