Miljoonien kuolaama takapuoli huijausta? Paparazzikuvat paljastivat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mediapersoona ja malli Amber Rose on nähty losangelesilaisessa leikkipuistossa poikansa Sebastianin kanssa. Kaunotar ei ole saanut paparazzeilta rauhaa vaan tähtösen leikkihetki perheen kanssa taltioitui kuvaajien kameroille.

Rose oli pukeutunut leikkupuistoon urheilullisesti ja hänellä oli yllään tiukat treenitrikoot. TMZ-viihdesivuston mukaan paparazzit ovat huomanneet naisen trikoissa erikoisen yksityiskohdan. Amberin takamuksessa nimittäin näyttäisiä olevan push-up-toppaukset.

Rosen fanit ovat ihmetelleet kuvaa, sillä muodokas Amber ei monien mielestä tarvitsisi toppauksia pyöreälle takapuolelleen. Kuvien perusteella molempien pakaroiden päällä oli pyöreän muotoinen toppaus. Ehkäpä toppaus oli ommeltu treenitrikoisiin tukemaan lihastreeniä. Siitä huolimatta kuvat Amberin topatuista pakaroista on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa.

Splash
Splash
Splash
Splash