Britney Spearsin pojat lauloivat joulujuhlassa – äiti kuvasi ylpeänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on ylpeä pojistaan ja haluaa tehdä sen myös hyvin selväksi kaikille faneilleenkin. Britney oli ollut katsomassa poikiensa joulujuhlaa, josta hän on julkaissut kaksi ihastuttavaa videopätkää Instagram-tililleen.

Britney on rakastavana ja ylpeänä perheenäitinä kuvannut katsomosta poikiensa lauluesitystä videolle. Pojat on asetettu joulujuhlan lavalle takariviin, jossa he osallistuvat hienosti sekä lauluun että käsillä tehtävään koreografiaan.

Britney työstää tällä hetkellä seuraavaa albumiaan ja viettää pitkiä aikoja studiossa, mutta hän näyttäisi kuitenkin pitävän edelleen huolen siitä, että hän ehtii viettämään mahdollisimman paljon aikaa poikiensa kanssa. Britney julkaisee välillä sosiaalisen median kanavissaan hauskoja kuvia ja videoita heidän yhteisistä hetkistään.

Merry Christmas!

Video, jonka Britney Spears (@britneyspears) julkaisi

My beautiful boys

Video, jonka Britney Spears (@britneyspears) julkaisi

My son doing his favorite thing in the world to his favorite song in the world!

Video, jonka Britney Spears (@britneyspears) julkaisi

Sweet investigation

Video, jonka Britney Spears (@britneyspears) julkaisi