Mies hyppäsi laskuvarjolla – soitti samalla videopuhelun vanhemmilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Roger Ryan -niminen mies oli lomailemassa Australiassa. Hän päätti soittaa vanhemmilleen Irlantiin ja yllättää heidät hyppäämällä laskuvarjohypyn lentokoneesta samalla kun he juttelevat Skypen välityksellä.

YouTube-videolla nähdään Roger ja hänen vanhempansa, jotka juttelevat pojalleen Skypen välityksellä. Vanhemmat istuvat kotona tietokoneensa äärellä ja he luulevat aluksi, että heidän poikansa soittaa heille linja-autosta. He saavat kuitenkin pian huomata, että poika ei ollutkaan linja-autossa vaan lentokoneessa.

Roger hyppää lentokoneesta ulos, jolloin vanhemmat huomaavat pojan hyppäävän laskuvarjohypyn. Vanhemmat kiljuvat innoissaan ja kauhuissaan ja ihmettelevät, miten videopuhelun tekeminen maasta toiseen onnistuu laskuvarjohypyn aikana.