Narkomaani soitti poliisille: ”Diilerini vetää välistä!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rikollisiin puuhiin sekaantunut ihminen harvemmin soittaa poliisille, koska voi pelätä jäävänsä myös itse kiinni omista rötöksistään. Lontoossa toimiva poliisi sai kuitenkin yllättyä kuullessaan hätäkeskukseen tulleesta puhelusta, jossa huumeidenkäyttäjä halusi valittaa myyjästään.

Richard Berns -niminen poliisi kirjoitti Twitter-tililleen häntä huvittaneesta tapauksesta, jossa huumeita ostanut henkilö halusi tehdä diileristään valituksen. Pohjois-Lontoossa asuva mies oli soittanut hädissään 999-numeroon, sillä miehen mielestä hänelle huumeita myynyt oli ottanut ryöstöhinnat huumeista.

Richard Berns kommentoi Metro-lehden mukaan, että yhtäkään pidätystä tapaukseen liittyen ei olla vielä tehty. Miehen toiminta oli kuitenkin huvittanut poliisia niin paljon, että hän halusi jakaa hätäkeskukseen tulleen puhelun muidenkin kanssa sosiaalisessa mediassa.