The Rock isäksi toistamiseen – tyttö saapui maailmaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toimintatähti Dwayne ”The Rock” Johnson Paljasti muutama kuukausi sitten saavansa pian perheenlisäystä yhdessä tyttöystävä Lauren Hashianin kanssa. Pariskunnan ensimmäinen yhteinen tytär saapui maailmaan eilen.

The Rock on kiinnitetty jopa kahdeksaan tulevaan elokuvaprojektiin. Miehellä pitää tulevaisuudessa kiirettä, sillä nyt hänen arkeensa kuuluu myös pieni ja suloinen tyttövauva. Lapsi on terve, mutta hänen mittojaan tai nimeään ei ole paljastettu julkisuuteen.

Johnsonilla on ennestään 14-vuotias tytär ex-vaimonsa, Dany Garcian kanssa. Näyttelijä on seurustellut Laure Hashianin kanssa jo yhdeksän vuoden ajan. Pariskunnan kotiin ilmestyi jo aikaisemmin tänä vuonna uusia pieniä asukkaita kahden ranskanbulldogin, Brutusin ja Hobbsin muodossa.