Vaihda kaverisi kanssa kasvoja uutuussovelluksella – reaaliajassa!

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Älypuhelimille on lukuisia suosittuja Face Swap -sovelluksia. Niiden avulla käyttäjät voivat vaihtaa omat kasvonsa kavereiden kasvoihin, usein hulvattomin lopputuloksin. Yleensä kasvoja on kuitenkin mahdollista vaihtaa vain valmiissa kuvissa.

Face Swap Live mahdollistaa kasvojen vaihtamisen reaaliaikaisen videon muodossa. Kasvot voi vaihtaa vieressä seisovan kaverin kanssa, tai vaihtoehtoisesti käyttäjä voi valita internetistä esimerkiksi haluamansa julkkiksen kasvokuvan.

Face Swap Live on toistaiseksi saatavilla vain iOS-laitteille. Sovelluksella on hintaa vain 0,99 dollaria, mutta hupia siitä irtoaa varmasti useisiin illanistujaisiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat