StaraTV: Huippukokki Jaakko Sorsa menestyy Hong Kongissa

Matkailu Ruoka StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara käväisi äskettäin tutustumassa Hong Kongiin Huawein matkassa. Samalla tapasimme metropolissa jo pitkään menestystä niittäneen huippukokki Jaakko Sorsan, jonka luotsaama pohjoismaalaisia makuja tarjoava FINDS-ravintola on yksi Aasian parhaista etnisistä ravintoloista.

Chez Dominique -ravintolaa Suomessa aikoinaan avaamassa ollut Jaakko Sorsa kertoo haastattelussa muun muassa miten hän päätyi Hong Kongiin ja miten aasialaisille nykyisin maistuvat pieteetillä valmistetut eksoottiset skandinaviset herkut. Samalla hän valottaa miten aasialaisten ruokailutottumukset eroavat esimerkiksi suomalaisista.

Idyllisellä saarella Hong Kongissa perheineen asuva Sorsa on jäänyt metropoliin jäädäkseen. Lukemattomat suomalaiset matkaajat ovat käyneet jo tutustumassa FINDS-ravintolan herkkuihin.