Ihmisen muotoinen täytekakku karmaisee – huutaa leikattaessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taidokkaat kotileipurit ja ammattilaiset osaavat loihtia todella hienoja leivoksia, jälkiruokia ja kakkuja. Erilaisten karkkimassojen avulla kakun pystyy naamioimaan lähes minkälaiseksi tahansa, ja nyt Kiinassa onkin tehty ihmisen kokoinen ja näköinen täytekakku.

People’s Daily on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään Kiinassa tehty ihmiskakku. Miesvartalon kokoinen kakku esiteltiin 1905 Creative Culture Park -keskuksessa Shenyangissa, jossa jokainen kakkua leikkaamaan uskaltautunut sai maistaa siitä palasen.

Kakku huutaa joka kerta, kun siitä leikataan palaa. Kakku on asetettu pöydälle niin, että sen pään kohdalla pöydässä on päänmentävä aukko. Mies istuu pöydän alla niin, että hän on pujottanut päänsä pöydässä olevasta aukosta ja esittää olevansa kakun pää. Mies karjuu tuskissaan aina kun kakkua leikataan.