Araknofobikon painajainen: Jahtihämähäkki vaani ikkunan takana

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suuret ja myrkylliset hämähäkit kuuluvat osaksi Australian luontoa ja monet kaupunkien laidoilla ja maaseuduilla asuvista ovatkin tottuneet törmäämään jättimäisiin hämähäkkeihin säännöllisesti. Eräs australialainen on julkaissut netissä kuvan kohtaamisestaan valtavan jahtihämähäkin kanssa.

Hämärän tullessa jahtihämähäkki oli nimittäin kiivennyt kuistin ovessa olevan ikkunan karmiin. Piiloutunut hämähäkki vaani valon houkuttelemia hyönteisiä liikkumattomana. Talon asukas huomasi kahdeksanjalkaisen saalistajan, kun hän oli avaamassa ulko-ovea.

Nähtyään hämähäkin asukas päätti pysytellä sisätiloissa. Hän otti saalistajasta valokuvan ja julkaisi sen Reddit-palvelussa. Humoristinen australialainen päivitti kuvansa myös Imgurin Meanwhile in Australia -kuvagalleriaan. Redditissä asukas totesi, että hän olikin ihmetellyt, minne kaikki kärpäset olivat kadonneet. Jahtihämähäkin läsnäolo oli vastaus häntä kutkuttaneeseen kysymykseen.

View post on imgur.com