Kardashian poseeraa alastonkuvissa – ei peitellyt mitään!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti ja kolmen lapsen äiti Kourtney Kardashian on julkaissut sosiaalisessa mediassa vietteleviä alastonkuvia. Mustavalkoisissa kuvassa tähtönen seisoo selkä kameraa vasten esitellen paljasta takamustaan.

Kaunottaren alastonkuvat ovat peräisin Vanity Fair -lehden kuvaussessiosta ja kuvat on ottanut arvostettu ammattikuvaaja Brian Bowen Smith. Daily Mail -lehden mukaan upeavartaloinen Kourtney ei ujostellut Smithin edessä ja hän uskaltautui poseeraamaan erittäin paljastavissa ja viettelevissä asennoissa.

Kuvilla Kardashian on näyttäynyt Scott Disickille, mitä hän on menettänyt. Huhujen mukaan Kourtney tapailee nykyään poptähti Justin Bieberiä. Pari on käynyt yhdessä treffeillä ja lähipiirin mukaan kaksikko viihtyy yhdessä. Kaunottaren äiti Kris Jenner on kihloissa Corey Gamblen kanssa ja Justin on hänen hyvä ystävänsä. Perhesuhteiden kautta Kourtney ja Justin ovat huomanneet, että heillä synkkaa yllättävän hyvin.

?

Kuva, jonka Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) julkaisi