Lauren Stoner riisui bikineille iltabileissä – melkoinen näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner nähdään myös suosikkiohjaaja Michael Bayn ohjaamassa Pain and Gain -elokuvassa, mutta näyttelijätyön sijaan hänet tunnetaan edelleen paremminkin mallina ja paparazzikuvien tähtenä.

Nyt Lauren kuvattiin bikineissä hieman odottamattomassa paikassa, sillä hän riisui vaatteensa Versace Mansionissa järjestetyissä iltabileissä. Muut vieraa olivat lähinnä pikkumustissa ja cocktail-mekoissa, kun Lauren keikisteli puolestaan bikineissä

Amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiotähtenä. Lauren oli mukana The Spin Crowd -realityohjelmassa, joka kuitenkin lopetettiin yllättäen vuonna 2010. Pain and Gain -elokuvan toivotaan nostavan Laurenin Hollywood-tähdeksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash