NBA-tähti lahjoitti faniperheelle uuden auton – kyyneleitä ei vältetty

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sacramento Kings -koripallojoukkueessa pelaava NBA-tähti DeMarcus Cousins on uutisotsikoissa usein helposti tulistuvan luonteensa ja aggressiivisen pelityylinsä vuoksi. Nyt Sacramento Kings on päättänyt antaa pelaajasta hieman erilaisemman kuvan, jota katsojat harvemmin pääsevät näkemään.

Sacramento Kings on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa DeMarcus Cousins yllättää paikallisen perheen, josta löytyy heidän joukkueensa uskollisimmat fanit. Cousins pääsee yllättämään perheen upouudella autolla, jonka perhe saa omakseen.

25-vuotias Cousins pääsee tekemään hyvää lahjoittaessaan auton perheelle. Cousins ajaa auton perheen huomaamatta heidän taakseen ja ilmoittaa, että auto on heidän. Perheenäiti alkaa heti itkemään onnesta eikä ole uskoa todeksi sitä, että koripallotähti tuli tuomaan heille uuden auton.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.