Professori huijasi opiskelijoita – rickrollaus ennen tenttiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kokeet voivat olla opiskelijoille todella stressaavia. Moni opiskelija voisi välillä toivoa pääsevänsä hieman helpommalla ja vain näkemällä oikeat vastaukset. Eräs professori tiesi tämän ja halusi testata opiskelijoita pienen jekun avulla.

Pennsylvania State University -yliopiston professori teki Barstool Sports -sivuston mukaan opiskelijoille hauskan huijauksen. Hän oli laittanut tavalliseen tapaansa opiskelijoiden omaan intranet-sivustoon kokeeseen opiskeltavat materiaalit. Professori oli laittanut opiskelijoiden houkutukseksi materiaalien joukkoon myös kansion, jossa oikeat tenttivastaukset saattaisivat tiedostonimen perusteella olla.

Opiskeltavien materiaalien joukossa oli kansio, joka oli nimetty Final Exam Answer Key -tiedostonimellä. Kun kansion avasi, opiskelijoille ei kuitenkaan ilmestynyt näytölle oikeat koevastaukset vaan Rick Astleyn hittikappale Never Gonna Give You Up, joka sopi tiedostonimen taakse täydellisesti. Opiskelijat joutuivat siis rickrollauksen uhriksi.