Supertähdet lauloivat autossa – Justin Bieber, Stevie Wonder ja Iggy Azalea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotähti James Cordenin The Late Late Show -keskusteluohjelmassa on nähty Carpool Karaoke -nimistä osiota, joka on saavuttanut kovan suosion katsojien keskuudessa. Siinä musiikkimaailman tunnetut tähdet istuvat Cordenin kanssa autossa, lauaen stereoista soivien kappaleiden mukana.

Vuoden viimeisessä Carpool Karaoke -osiossa on mukana iso liuta superähtiä. Videolla joululaulua laulamassa ovat muun muassa One Direction -poikabändin jäsenet, Iggy Azalea, Justin Bieber, Carrie Underwood, Rod Stewart ja Stevie Wonder. Tähdet esittävät suosittua Joy to the World -laulua.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat