Vaimo suukotteli kamelia Saudi-Arabiassa – aviomies uhkasi avioerolla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saudiarabialainen pariskunta on ajautunut avioeron partaalle, sillä vaimo oli nähty suukottelemassa kamelia. Aviomies oli saanut tietää vaimonsa sopimattomista toimista äidiltään, joka kertoi nähneensä vaimon silittävän kamelia ja antavan sille pusuja.

Välikohtaus kamelin kanssa johti suureen perheriitaan ja sen seurauksena vaimo muutti pois pariskunnan yhteisestä kodista. Gulf News -sivuston mukaan aviomiehen perhe on vaimolle niin vihainen, ettei nainen ole uskaltanut palata kotiinsa.

Vaimo on puolustellut kamelille osoittamaansa hellyyttä sillä, että hän oli iloinen kameleiden avulla ansaituista tienesteistä. Vaikka aviomies on antanut vaimolleen anteeksi, toivoo miehen äiti, että pari hakee avioeroa. Vaimo epäilee, että anoppi vihaa häntä, sillä pariskunta ei ole hankkinut lapsia ja kamelin suukotteleminen on vain tekosyy aviokriisiin. Ainakaan toistaiseksi avioeroa ei ole haettu virallisesti.