Mykistävä esitys! 13-vuotias pianisti on sensaatio – soitto loksauttaa leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy erikoisosaajia jokaiseen kuviteltavissa olevaan lajiin, mutta internetin aikakaudella kaikkein lahjakkaimmat nousevat esiin aikaisempaa nopeammin. Nyt verkossa loksauttaa leukoja 13-vuotias musiikillinen lapsinero Yohan Kim, joka soittaa pianolla Michael Jacksonin klassikkohitin.

Teinipoika soittaa Bad-kappaleesta uskomattoman upean version kokonaan ilman nuotteja, ja on saanut sosiaalisessa mediassa valtaisan suosion.

Michael Jackson – Bad(Piano Cover)

My name is yohan Kim. 13years old.Michael Jackson – Bad (Piano Cover) – Arranged by Bence Peter. I have no sheet music.I copy the music by ear only. Thank you for the watching my performance. Enjoy it!!안녕하세요 오늘 새로운 연주영상 업뎃했어요마이클잭슨의 <Bad> 피아노커버입니다 Bence Peter가 편곡한 곡이고귀로 듣고 카피했어요~ㅎMy youtube channel https://youtu.be/LGvp5F9c17U#MichaelJackson #Bad #PianoCover #BencePeter #영재발굴단 #김요한

Julkaissut Yohan Kim – 영재발굴단 김요한 29. marraskuuta 2015

Katso video tästä.