Donald Trumpin ase korvattiin dildoilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen republikaanipuolueen edustajat tunnetusti rakastavat aseita, ja haluavat pääsääntöisesti löyhentää maan aseenkantolakia. Monet puolueen presidenttiehdokkaista poseeraavat mielellään kuvissa ja julkisuudessa aseiden kanssa.

MetaFilter-weblogin perustaja Matt Haughey kyllästyi aseiden kanssa poseeraavien presidenttiehdokkaiden asekuviin. Hän päätti aloittaa projektin, jossa hän korvaa pyssyt harmittomammilla vehkeillä. Tässä tapauksessa edustajien käsiin on ilmestynyt aseiden sijaan tekopeniksiä.

Haugheyn Twitter ja Tumblr-tileillä jaetuissa kuvissa dildojen kanssa poseeraamassa nähdään monia suomalaisillekin internetistä ja televisiosta tuttuja kasvoja. Mukana ovat muun muassa Ted Cruz, Mike Huckabee ja runsaasti mediassa esillä ollut Donald Trump.