Miley Cyrus puolialastomana esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrus lopettaa Dead Petz -kiertueensa lauantaina Los Angelesiin. Hänen tiedetään pukeutuneen lavalla mitä omituisimpiin esiintymisasuihin, kuten yksisarviseksi ja auringoksi. Hiljattain hän aiheutti pahennusta esiintyessään tekorinnoissa ja strap-on -dildossa.

Nyt kohutut esiintymiset ovat saaneet jatkoa, kun Miley nousi viikonloppuna lavalle Los Angelesin Wiltern-teatterissa järjestetyssä konsertissaan. Tuttuun tapaan neitokainen vaihtoi asujaan useita kertoja, ja eräässä vaiheessa hän oli esiintymislavalla puolialastomana.

Avoimesti huumemyönteinen Miley Cyrus esitti äskettäin Paper-lehden kuvauksissa psykedeelistä sientä. Hän ei kertomansa mukaan ole koskaan kokeillut psykedeelisiä aineita, mutta hänellä ei ole mitään niitä vastaankaan. Laulaja oli kietonut alastoman vartalonsa vaaleanpunaiseen pyyhkeeseen, pannut päähänsä pinkeillä paljeteilla koristellun suihkumyssyn ja maalannut käsivartensa vaaleanpunaiseksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash