Munakynttilä kätkee sisälleen salaisuuden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pimeät illat saavat ihmiset polttamaan kynttilöitä. Mikäli ei halua koristaa kotiaan perinteisillä tuikuilla, voi pöydille panna palamaan erikoiskynttilöitä. Nyt Firebox-lahjatavaraliike on ottanut myyntiin dinosauruksen munakynttilän.

Normaalisti kynttilä sulaa muodottamaksi steariinikasaksi palaessaan. Hatching Dinosaurus Candle paljastaa palaessaan aarteen, mikä on kätkeytynyt munan muotoisen kynttilän sisään. Dinosauruksen munaa jäljittelevä kynttilä on kaikkien hirmuliskofanien pakkohankinta.

Kynttilän sisältä kuoriutuva velociraptor-lisko tuli tunnetuksi Jurassic Park -elokuvasta. Kyseessä oli koirankokoinen petoeläin, joka saalisti laumassa. Noin 40 euroa maksava kynttilä on kooltaan noin 14 x 14 senttimetriä.