Seinämaalaus liian realistinen – autoilija ajoi suoraan päin seinää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sillan alla olevaan seinään maalattu tunneli on osoittautunut vaaralliseksi taideteokseksi. Liian realistinen maalaus on houkutellut autokuskin ansaan ja sen seurauksena on sattunut onnettomuus. Epäonninen kuski nimittäin ajoi päin seinää luullessaan tunnelia oikeaksi.

Kuvat maalauksesta, vaurioituneesta autosta ja korjaustöistä ovat lähteneet leviämään netissä. Mirror-lehden mukaan kuvien alkuperä on jäänyt mysteeriksi. Auton vaurioiden perusteella vauhti ei ole onneksi ollut kova.

Humoristisen tunnelimaalauksen vieressä seisoi maantiekiitäjä-piirroshahmo. Vaikuttaisi siltä, että kolariauton kuski oli kuin tosielämän kojootti, joka ajoi maantiekiitäjän ansaan. Tunnelimaalaus maalattiin umpeen heti törmäystä seuraavina päivinä.

View post on imgur.com

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.