Barack Obama laulaa Hotline Blingin – Draken tanssiliikkeet hallussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Baracksdubs-kanava julkaisee videoita, joissa presidentti Barack Obama on laitettu laulamaan erilaisten hittikappaleiden mukaan. Kappaleen lyriikat on saatu Barack Obaman pitämistä puheista leikkaamalla niistä aina sana kerrallaan ja videot ovat todella hauskasti ja taitavasti toteutettuja.

Uusimmalla videolla Obama on laitettu laulamaan Draken paljon puhuttaneen Hotline Bling -hittikappaleen. Obama laulaa kappaleen puheidensa lomassa, minkä lisäksi presidentin pää on yhdistetty Draken vartaloon ja näin ollen presidentti on saatu myös tanssimaan videolla.

Baracksdubs-kanava sai alkunsa siitä, kun videoiden tekijä oli laulanut suihkussa Rihannan kanssa ja miettinyt, miltä kappale kuulostaisi Barack Obaman laulamana. Tällä hetkellä Obama on laitettu laulamaan useita kymmeniä kappaleita, joiden avulla videoiden tekijä on saanut jo yli miljoona seuraajaa kanavalleen.