Hotellisiivoojien kauhukertomukset – eritteitä ja paljaita sukuelimiä

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hotellisiivoojat joutuvat näkemään koko ihmiselämänkirjon lakanoihin tahrittuna. Nyt on paljastettu hotellihuoneita siivoavien ammattilaisten karuimmat kokemukset. Etenkin miehet patsastelevat hotellihuoneessa mielellään alastomana.

Siivoojat kertovat Thrillist-sivustolle, että he ovat lukuisia kertoja nähneet herrasväen sukukalleudet. Miehet ovat saattaneet mennä kelteisillään jopa avaamaan oven siivoojalle.

Osa siivoojista kertoo hotellivieraista, jotka ovat olleet siisteyden suhteen niin neuroottisia, että ovat vahtineet huoneen siivoamista siistijän vieressä. Tuskaa puolestaan aiheuttavat perheet, joissa on pieniä lapsia. Vanhemmat eivät jaksa lomalla vahtia jälkikasvunsa sotkemista yhtä tarkasti kuin kotona ollessa. Taaperot lähmivät ketsuppia seinille ja murustelevat keksejä kokolattiamatoille.

– Siivoan vauvankakat lattialta noin kaksi kertaa vuodessa, eräs siivooja paljastaa.

Bailueläimet jättävät jälkeensä kammottavan sotkun, kun huone on täynnä tyhjiä pulloja, lattia täynnä roskia ja lavuaari tukossa oksennuksesta. Osa ihmisistä heittää hotellihuoneiden roskiksiin käytettyjä ruiskuja varomattomasti. Veritahrat ovat siistijöiden mukaan erittäin yleisiä, ja joskus joudutaan heittämään kaikki petivaatteet roskikseen vieraiden jäljiltä. Vaitiolovelvollisuus on silti muistettava.

– Joskus näin perhelääkärini lähtevän hotellista naisen kanssa. Tiesin, että kyseessä ei ollut lääkärini vaimo. Jätin asian salaisuudeksi, toinen siivooja paljastaa.