Katy Perryn lapsuuden trauma: ”En saanut lukea Harry Potter -kirjoja!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Katy Perry on avautunut lehtihaastattelussa lapsuudestaan ja hän on paljastanut, ettei hän saanut lapsena olla tekemisissä taikuuden kanssa. Loitsut ja taiat olivat nuorelta Katy Perryltä kielletty, sillä kiihkouskovaiset vanhemmat eivät hyväksyneet niitä.

People-lehden mukaan Perry kertoi, että hän ei muun muassa saanut lukea Harry Potter -kirjoja. Aikuistuessaan Katy kuitenkin tutustui taikuuden maailmaan ja se oli hänestä kiehtovaa. Poptähti ei kuitenkaan koskaan lukenut Harry Potter-kirjoja eikä hän ole nähnyt elokuvia.

Kaunottaresta on huvittavaa, että hänen kurinalaisesta uskonnollisesta kasvatuksestaan huolimatta hän on toiminut yllättävän usein vastoin vanhempiensa opetuksia. Perry on muun muassa lanseeraamassa markkinoille taikajuomaa muistuttavan parfyymin. Dark Potion -hajuveden on kuvailtu olevan viettelevän ja lumoavan vanilijainen.