55 miljoonaa Instagram-seuraajaa – Kim Kardashianille peppu- ja rintaemojit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornialainen seurapiirijulkkis Kim Kardashian on yksi maailman tunnetuimmista ja menestyneimmistä naisista. Kahden lapsen äiti on nyt saavuttanut kuningattaren kruunun sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on tätä nykyä 55 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Juhlan kunniaksi julkaistaan Kimoji-niminen applikaatio, joka on Kim Kardashianille luotu hymiösarja. 35-vuotias nainen on innoissaan suuresta suosiosta, ja kiittää fanejaan – missäpä muuallakaan kuin Instagramissa. Kimin emojisarja on nimeltään Kimoji.

Forbes uutisoi aiemmin tänä vuonna, että Kim Kardashianin on ansainnut vuodessa 52,5 miljoonaa dollaria. Suurin osa tuloista on hänen tähdittämästään Kim Kardashian: Hollywood -pelistä. Povipommi on naimisissa räppäri Kanye Westin kanssa ja heillä on kaksi lasta, North ja Saint.