Kuriiriyhtiön työntekijä paiskoi paketteja – ohikulkija kuvasi kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs mies oli huomannut Birminghamissa kadun vieressä, että Yodel Delivery -kuljetusfirman autoa oltiin lastaamassa joululahjapaketeilla. Mies oli alkanut kuvaamaan tilanteesta videota, sillä kuljetusyrityksen työntekijä oli heitellyt paketteja ympäriinsä viskomalla niitä välillä jopa autotielle.

Benr_1985 julkaisi videon Twitter-tilillään ja halusi sen yhteydessä kysyä Yodel-yritykseltä, että mitä mieltä he olisivat jos kyseessä olisi heille tulevat joululahjapaketit. Työntekijä käsittelee videolla paketteja todella varomattomasti viskoen niitä ympäriinsä.

Yodel on huomannut sosiaalisessa mediassa huimaa vauhtia levinneen videon heidän autostaan ja yrityksen työntekijästä. Yodel on Metro-lehden mukaan vakuuttanut, että heidän työntekijänsä osaavat asiansa ja kyseisessä kuljetuksessa olisi ollut pelkkiä tyynyjä ja patjoja. Moni videon nähnyt kuitenkin epäilee, että kyydissä olisi ollut lahjapaperiin käärittyjä pehmusteita.