Näin isketään nainen lentokentällä

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Matkalle lähtevät sinkkunaiset ovat usein pilke silmäkulmassa jo ennen varsinaiseen kohteeseen saapumista. Tällöin jos koskaan on miesten oiva paikka iskeä kyntensä saaliiseen ja saada tulevan vaimonsa yhteystiedot jo lentokentällä.

Naisia kiinnostava mies saapuu lentokentälle ajoissa. Hän ei hermoile jonoissa tai arvostele virkailijoiden tekemää työtä. Turvatarkastuksissakin hän hymyilee rennon oloisena ja vinkkaa silmää kiinnostaville ehdokkaille. Lähtöporttien puolella on aika tehdä tuttavuutta.

Naiset vaeltelevat lentokentillä lehtikaupoissa, hajuvesiosastoilla ja ravintoloissa. Miesten kannattaa rohkeasti aloittaa juttelu neitokaisten kanssa hyllyjen välissä tai oleskelutiloissa Naiselle voi tarjota palan suklaata tai drinkin baarissa. Hänelle voi kertoa vitsin yhteisestä liittymisestä kymppikerhoon ja jutella matkustamisesta.

Kerroimme taannoin myös Wingman-nimisestä sovelluksesta. Aplikaation ideana on saattaa samalla lennolla matkustavia sinkkuja yhteen, mutta tutustumisen voi käynnistää jo lentokentältä. Sovellus toimii myös lentojen aikana Bluetooth-yhteyden avulla, vaikka lentoyhtiö ei tarjoaisikaan langatonta nettiyhteyttä.