Nainen myi jauhettua koiranruokaa heroiinina

Viihdeuutiset · Annika Kela

22-vuotias amerikkalaisnainen on pidätetty epäiltynä huumausainerikoksesta. Megan Meyer oli kaupitellut kadulla epäilyttäviä pillereitä ja jauhetta, väittäen niiden olevan huumeita. Naisen harmiksi potentiaalinen ostajaehdokas paljastui lopulta poliisin tiedonantajaksi.

Fox 6 News -uutiskanavan mukaan Megan oli kaupitellut kadulla ihmisille heroiinia ja vahvoja reseptilääkkeitä. Viranomaisten testit paljastivat, että naisen kaupittelema ”heroiini” oli todellisuudessa jauhettua koirankuivamuonaa. Percocet-kipulääkkeiksi väitetyt pillerit paljastuivat aspiriiniksi.

Meyer tulee todennäköisesti saamaan ehdollisen vankeustuomion, sillä hän syyllistyi rikokseen suorittaessaan toisesta rikoksesta langetettua ehdonalaista tuomiota. Koirankuivamuonan kaupitteleminen kostautui ja rikollinen tulee viettämään joulunsa telkien takana.