Ohikulkija puristi naista takapuolesta – sitten lätty lätisi reippaasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Marokko on maailman neljänneksi suurin arabimaa, jossa hallitsevana uskontona on islam. Uskonnon mukaan naisten pitää suojata itsensä ja käyttäytyä hillitysti, mutta tämä ei kuitenkaan estänyt erästä videolle tallentunutta miestä puristamasta vierasta kaapuun ja huiviin pukeutunutta naista takapuolesta.

LiveLeak on julkaissut YouTube-kanavalleen Marokossa kuvatun tilanteen, joka on tallentunut erään marketin valvontakameraan. Videolta näkyy, miten eräs mies puristaa naista takapuolesta kävellessään tämän takaa ohi. Nainen ei päättänyt olla huomioimatta tapahtunutta vaan reagoi siihen heti.

Nainen kääntyy salamannopeasti tuntiessaan miehen puristuksen ja tönäisee miestä. Naisen tönäisy on niin voimakas, että mies horjahtaa parin metrin päähän menettäessään tasapainonsa kokonaan. Mies jää makaamaan maahan ja näyttäisi hieman yliampuvan kaatumisensa, joka kuitenkin näytti enemmän horjahtamiselta. Tälle naiselle ei kannata alkaa ryppyilemään.