Orlando Bloom karkotettiin Intiasta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Orlando Bloom on joutunut kiusalliseen tilanteeseen saapuessaan Delhin Indira Gandhin kansainväliselle lentokentälle Intiassa. Miehellä ei nimittäin ollut hallussaan voimassa olevaa viisumia ja hänet käännytettiin takaisin Lontooseen lähtevälle lennolle.

Tapauksesta tekee nolon se, että Orlando Bloom oli kutsuttu Intiaan kampanjoimaan maan turismin puolesta. Mies oli hakenut viisumia netin kautta ja hän luuli, että se oli myönnetty hänelle. Lentokentällä kuitenkin selvisi, että viisumi oli evätty.

Daily Mail -lehden mukaan viranomaiset olisivat voineet myöntää Bloomille poikkeusluvan Intiassa oleskeluun, mutta niin ei kuitenkaan käynyt. Filmitähti ei saanut lentokentällä statuksestaan huolimatta erityiskohtelua.

Bloomin oli tarkoitus osallistua Intian valtion tukemaan turismikampanjaan, mutta vierailua jouduttiin lykkäämään viisumisotkun takia. Viimeisimpien tietojen mukaan ministeri Sushma Swaraj on hoitanut asiaa ja Bloomille on nyt myönnetty viisumi, jotta hän voi palata Intiaan hoitaakseen tehtävänsä.