Vuoden pidätyskuva? Pidätetty haistatti poliiseille pitkät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oklahoman poliisi pidätti viime viikonloppuna miehen, jonka epäiltiin tehneen ryöstön. Kun poliisit kysyivät ryöstäjän tuntomerkkejä uhrilta, olivat he pyllähtää takapuolelleen. Miehen otsassa luki kuulemma: ”Fuck cops”.

Ryöstäjän lisätuntomerkkeinä kerrottiin, että tekstin lisäksi hänen otsassaan oli tatuoituna kaksi sarvea, poskessa huulten kuva ja oikean silmän alapuolella kaksi salamaa. Kävi ilmi, että kyseessä oli uhrin ex-tyttöystävä Sonja Moron nykyinen miesystävä Paul Terry.

Huffington Postin mukaan tatuoitu Terry oli ryöstänyt Moron ex-miehen yhdessä naisen kanssa. Molemmat rikolliset pidätettiin ja passitettiin vankilaan. Tulsan lääninvankila julkaisi Paul Terryn pidätyskuvan, ja sitä voidaan pitää tämän vuoden ikimuistoisimpana.