Spice Girls kriisissä – Victoria Beckham on ongelma!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ysärin hittibändi Spice Girls on suunnitellut paluuta lavoille jo tovin. Äskettäin mediassa kerrottiin, että Victoria Beckham aikoo jättää tulevaisuuden keikat väliin, koska hänen kiireinen elämänsä ja ura muotisuunnittelijana eivät sovi tyttöbändin kiertueaikatauluun. Nyt myös toinen jäsenistä empii paluuta.

Mel C -nimellä paremmin tunnettu Melanie Chisholm on ilmoittanut yhtyeen muille jäsenille, ettei hän aio osallistua Spice Girlsin paluukeikoille, jos kaikki laulajat eivät ole mukana. Hänen mielestään Spice Girls ei voi nousta lavoille ilman Posh Spicena tunnettua Victoriaa, The Sun uutisoi.

Spice Girlsin paluun oli tarkoitus tapahtua ensi vuonna, jolloin yhtyeen Wannabe-debyyttilevystä on ehtinyt vierähtää 20 vuotta. Myöhemmin on myös paljastunut, että yhtye suunnittelee yhteiskiertuetta maailman tunnetuimman poikabändi Backstreet Boysin kanssa.